Over ons
 
 

Over ons bedrijf

Stucadoorsbedrijf Toonen Dekkers is een ambachtelijk bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de gewenste afwerking van vloeren, wanden en plafonds.

Niet alleen het traditionele schuurwerk en bepleistering van wanden en plafonds, maar ook het moderne en exclusieve werk zoals plafonddecoratie en ornementen, Toscaans pleisters, ‘Oud Look’ en sausklaar kunnen wij vakkundig voor u aanbrengen.

 

Stukadoorswerkzaamheden zijn veelomvattend.

In nieuwbouw woningen moeten de muren uitgevlakt, vloeren geëgaliseerd en plafonds uitgevuld worden en in bestaande woningen bijvoorbeeld na het verwijderen van behang en tegelwerk gerepareerd worden. Ook voor het aanbrengen van tegelwerk in uw badkamer, toiletruimte of keuken is een gladde gestukadoorde ondergrond nodig. Na het aanbrengen van een gestukadoorde (gladde) pleisterwerk kunnen wij vrijwel alles aanbrengen zoals; granol, spachtelputz, marmerpleisters, spack spuitwerk of betegelen, maar u kunt het ook zelf behangen of sauzen. Het plafond wordt glad of geschuurd met handgemaakte of geplakte lijsten afgewerkt. Maar het plafond kan ook gespoten worden. In bestaande woningen kunnen plafond en lijsten eventueel gerepareerd of bestaande lijsten gekopieerd worden.

Doch pleisterwerk kan ook buitenshuis aangebracht worden. Er zijn sierpleisters die gebruikt kunnen worden als afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden. Gevelstuc is vrijwel in iedere gewenste kleur leverbaar.

In principe worden alle stukadoorswerkzaamheden door ons uitgevoerd; ook het haaks en ter lood stukadoren van de wand voor tegelwerk bij het plaatsen van een keuken of reparatie na het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een resultaat garanderen die nog jaren aan uw wensen voldoet en dat tegen concurrentiele prijzen.

 

Uw project wordt in nauw overleg en met uiterste zorg behandeld.

Maak daarom een afspraak met ons, zodat wij u in uw woning kunnen adviseren, stalen tonen en daarna een vrijblijvende prijsopgaaf voor u kunnen maken geheel aangepast aan uw eisen en wensen.

 
 
Home Over ons Wat doen wij Referenties Contact